Hopp til innhold

Skriv ut

Fremgangsmåte

  • Smør halvtinte butterdeigsplater med litt honning og ha smuldret chévre over.

    Topp med resten av honningen rødløk i tynne ringer og hakket frisk rosmarin.

    Stekes midt i ovnen på 200°C i ca. 10 minutter til paiene er gylne.

    Skjær paiene i snipper før servering.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 4 plate butterdeig
  • 2 stk rødløk
  • 2 ss honning
  • 100 g chevre (hvit geitost)
  • hakket frisk rosmarin

Fremgangsmåte

  • Smør halvtinte butterdeigsplater med litt honning og ha smuldret chévre over.

    Topp med resten av honningen rødløk i tynne ringer og hakket frisk rosmarin.

    Stekes midt i ovnen på 200°C i ca. 10 minutter til paiene er gylne.

    Skjær paiene i snipper før servering.