Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Stek baconskivene gylne og sprø og la dem renne av. Del tomatene i 2 (på tvers) og behold toppene hele. Bunnene skjæres i tynne skiver. Spinaten beholdes rå eller freses lett i litt olje i en panne. La osteskivene få en rask omgang i pannen. Og stek evt. tomattoppene lett.
    Smør brødskivene med pesto og fordel de tynne tomatskivene over. Fordel halvparten av spinaten på skivene. Så osteskiver og bacon. Mer spinat, mer bacon og tomattoppene på til slutt.
    Pynt gjerne med rips (som vist på bildet), friske bær eller lignende. Pestoen serveres til.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 4 skive grillede, lyse brød
  • 150 g frisk spinat
  • 4 stk jevne plommetomat
  • 8 skive bacon
  • 4 skive tykke mozzarella
  • 1 glass pesto
  • 3 ss rips til pynt
Tomat- og mozarella på hvitt fat

Fremgangsmåte

  • Stek baconskivene gylne og sprø og la dem renne av. Del tomatene i 2 (på tvers) og behold toppene hele. Bunnene skjæres i tynne skiver. Spinaten beholdes rå eller freses lett i litt olje i en panne. La osteskivene få en rask omgang i pannen. Og stek evt. tomattoppene lett.
    Smør brødskivene med pesto og fordel de tynne tomatskivene over. Fordel halvparten av spinaten på skivene. Så osteskiver og bacon. Mer spinat, mer bacon og tomattoppene på til slutt.
    Pynt gjerne med rips (som vist på bildet), friske bær eller lignende. Pestoen serveres til.

Lag noe godt Se alle (123)