Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Finhakk tomatene og bland med presset hvitløk, hakket basilikum og olivenolje. Smak til med salt og pepper, og om du ønsker, kan du presse en båt hvitløk i tomatblandingen. Rist loffskivene enten i ovn med litt olje eller bruk brødristeren. Gni hvitløkbåten på snittflaten på det sprøstekte brødet. Legg tomatblandingen på hver halve loffskive og server straks før brødet blir mykt.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 6 stk tomat
  • 4 båt presset hvitløk
  • 5 ss hakket frisk basilikum
  • 2 ss olivenolje
  • ca. 1 ts salt
  • ca. 1 ts pepper
  • 6 skive loff - gjerne fra dagen før
  • 1 båt hvitløk

Fremgangsmåte

  • Finhakk tomatene og bland med presset hvitløk, hakket basilikum og olivenolje. Smak til med salt og pepper, og om du ønsker, kan du presse en båt hvitløk i tomatblandingen. Rist loffskivene enten i ovn med litt olje eller bruk brødristeren. Gni hvitløkbåten på snittflaten på det sprøstekte brødet. Legg tomatblandingen på hver halve loffskive og server straks før brødet blir mykt.

Lag noe godt Se alle (120)