Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Kok pastaen etter anvisning på pakken og la den renne godt av.

    Skrell pastinakk og gulrot og skjær grønnsakene i biter og paprika i strimler.

    Skjær kjøttet i små, pene biter/strimler.

    Wok kjøttet først i olje i varm wokpanne eller stekepanne. Legg kjøttet til side. Wok så grønnsakene i varm stekepanne.

    Bland sammen grønnsaker, kjøtt og pasta og varm raskt opp. Smak til med salt, pepper og teriyakisaus.

    Server wokretten med hakket frisk timian og gjerne chilisaus til.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 200 g pastaskruer e.l.
  • 2 stk pastinakk
  • 1 stk grønn squash
  • 2 stk gulrot
  • 1 stk rød paprika
  • 400 g indrefilet av svin
  • olje til steking
  • salt og pepper
  • 1 pose teriyakisaus
  • frisk timian
Wok med grønnsaker og pasta på hvit tallerken

Fremgangsmåte

  • Kok pastaen etter anvisning på pakken og la den renne godt av.

    Skrell pastinakk og gulrot og skjær grønnsakene i biter og paprika i strimler.

    Skjær kjøttet i små, pene biter/strimler.

    Wok kjøttet først i olje i varm wokpanne eller stekepanne. Legg kjøttet til side. Wok så grønnsakene i varm stekepanne.

    Bland sammen grønnsaker, kjøtt og pasta og varm raskt opp. Smak til med salt, pepper og teriyakisaus.

    Server wokretten med hakket frisk timian og gjerne chilisaus til.