Sommersalat med pepperrotdressing

Sprøe, friske grønnsaker smakt til med dressing med revet pepperrot og stekte biffstrimler. Et deilig middagsforslag.
Under 20 min
0,5 av 5 om dagen

Ingrediensliste

Ingredienser

  • 350 g biff i strimler
  • 2 ss smør til steking
  • salt og pepper
  • 1,5 l salatblad - gjerne sorter blandet
  • 2 avokado
  • saft fra 0,5 sitron
  • 150 g sukkererter

Dressing

  • 3 ss olje
  • 2 ss hvitvinseddik
  • 1 ts finrevet frisk pepperrot
  • salt og pepper
  • 0,5 ts sukker

Fremgangsmåte

Stek biffstrimlene i smør i varm panne 2-3 minutter.

Riv salaten i litt større biter og legg opp på fat. Del avokado og ta bort steinen. Drypp litt sitronsaft over avokadoene og salaten.

Kok sukkerertene et par minutter i lettsaltet vann og avkjøl. Ha sukkerertene i salaten.

Bland sammen dressingen, smak til og hell den over salaten like før servering.

Server litt nyrevet pepperrot i en skål ved siden av. Brød er godt til.

Sist oppdatert 23. januar 2015
Liker 2
Legg til på Min side
Del på Facebook