Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Kok opp buljongen.

    Kok nudlene i egen kjele etter anvisning på pakken.

    Varm oljen i en wokpanne eller tykkbunnet kjele, og fres rødløk, hvitløk og ingefær blankt. Tilsett brokkoli og paprika. Wok et par minutter.

    Hell over buljong og soyasaus. Kok opp. Tilsett spinat og spirer.

    Skrell og del eggene i to.

    Fordel kokte nudler, buljong og grønnsaker i fire suppeboller. Ha et halvt egg i hver bolle.

    Server suppen umiddelbart.

Server gjerne suppen med et dryss finhakket koriander eller ristet sesamfrø.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 2 båt finhakket hvitløk
  • 1 ss revet frisk ingefær
  • 2 ss rapsolje
  • ½ stk rødløk i tynne ringer
  • 200 g brokkoli i små buketter
  • 1 bunt vårløk i strimler
  • ½ stk rød paprika i strimler
  • ½ stk mango i strimler
  • 1 l grønnsakbuljong (utblandet)
  • 4 ts søt soyasaus (kecap manis)
  • 80 g bønnespirer
  • 10 blad frisk spinat
  • 2 stk egg kokt i 6 minutter
  • 200 g nudler
Ramensuppe

Fremgangsmåte

  • Kok opp buljongen.

    Kok nudlene i egen kjele etter anvisning på pakken.

    Varm oljen i en wokpanne eller tykkbunnet kjele, og fres rødløk, hvitløk og ingefær blankt. Tilsett brokkoli og paprika. Wok et par minutter.

    Hell over buljong og soyasaus. Kok opp. Tilsett spinat og spirer.

    Skrell og del eggene i to.

    Fordel kokte nudler, buljong og grønnsaker i fire suppeboller. Ha et halvt egg i hver bolle.

    Server suppen umiddelbart.

Server gjerne suppen med et dryss finhakket koriander eller ristet sesamfrø.