Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Fres løken i smør eller olje. Dryss over mel og spe med buljong (bruk den typen buljong du selv ønsker). Ha i blomkålbukettene/ stilkene og løken. Kok i ca. 10 min.

     

    Bland sammen fløte og ost som tilsettes under visping. Ha reddikene i og smak til med salt.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 1 stk blomkål i buketter
  • ½ stk finhakket løk
  • l grønnsakbuljong (utblandet)
  • 2 ss smør eller olje
  • 4 ss hvetemel
  • 1 dl matfløte
  • 2 dl revet hvitost
  • ½ bunt reddik i skiver
Blomkålsuppe med ost på hvit og blå tallerken

Fremgangsmåte

  • Fres løken i smør eller olje. Dryss over mel og spe med buljong (bruk den typen buljong du selv ønsker). Ha i blomkålbukettene/ stilkene og løken. Kok i ca. 10 min.

     

    Bland sammen fløte og ost som tilsettes under visping. Ha reddikene i og smak til med salt.