Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Vask og skrell gulrøttene og rens løken. Del alt i grove biter.

  • Kok grønnsakene så vidt møre i buljong og melk.

  • Mos grønnsakbitene med en stavmikser og dryss over finhakket gressløk. Server.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 4 stk gulrot
  • 1 stk løk
  • 8 dl grønnsakbuljong (utblandet)
  • 2 dl melk
  • salt og pepper
  • 2 ss finhakket frisk gressløk

Fremgangsmåte

  • Vask og skrell gulrøttene og rens løken. Del alt i grove biter.

  • Kok grønnsakene så vidt møre i buljong og melk.

  • Mos grønnsakbitene med en stavmikser og dryss over finhakket gressløk. Server.