Hopp til innhold

Skriv ut

Fremgangsmåte

  • Skrell eplene og fjern kjernehusene.

    Kutt eplene i biter og kok dem i vann sammen med sitronsaft, sukker og kanel til de er myke.

    Kjør epleblandingen i en hurtigmixer til den blir jevn og glatt.

    Bland vaniljekesam med finshakket eple.

    Server suppen lun med en liten spiseskje kesam med eple i hver suppebolle.

    Ønsker du å servere suppen kald, avkjøles den i kjøleskapet ca. 4 timer.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 8 stk røde eple
  • dl vann
  • saften av 1 stk sitron
  • 2 ss sukker
  • ½ ts malt kanel
  • ½ beger kesam vanilje
  • ½ stk finhakket eple

Fremgangsmåte

  • Skrell eplene og fjern kjernehusene.

    Kutt eplene i biter og kok dem i vann sammen med sitronsaft, sukker og kanel til de er myke.

    Kjør epleblandingen i en hurtigmixer til den blir jevn og glatt.

    Bland vaniljekesam med finshakket eple.

    Server suppen lun med en liten spiseskje kesam med eple i hver suppebolle.

    Ønsker du å servere suppen kald, avkjøles den i kjøleskapet ca. 4 timer.