Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Man beregner ca. 250 g grønnsaker og ca. 3 dl kraft pr. porsjon.

    Rens og skjær grønnsakene i biter og fres dem litt i smør i varm panne sammen med finhakket hvitløk.

    Tilsett buljong og frisk ingefær og kok i 8-10 minutter.

    Revet parmesan og finhakket basilikum drysses over rett før servering.

    Server suppen rykende varm, gjerne med ferskt brød til.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • ca. 2 ss revet frisk ingefær
  • 1 stk gul squash i terninger
  • 1 stk grønn squash i terninger
  • 1 stk purre i skiver
  • 1 stk sellerirot i terninger
  • 3 stk gulrot i terninger
  • 1 stk nepe i terninger
  • ca. ¼ stk stilkselleri (stangselleri) (3 stilker)
  • 2 båt finhakket hvitløk
  • ca. 2 ss revet parmesan
  • ca. 2 ss finhakket frisk basilikum
  • 2 l grønnsakbuljong (utblandet)

Fremgangsmåte

  • Man beregner ca. 250 g grønnsaker og ca. 3 dl kraft pr. porsjon.

    Rens og skjær grønnsakene i biter og fres dem litt i smør i varm panne sammen med finhakket hvitløk.

    Tilsett buljong og frisk ingefær og kok i 8-10 minutter.

    Revet parmesan og finhakket basilikum drysses over rett før servering.

    Server suppen rykende varm, gjerne med ferskt brød til.