Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Kok opp kraft og fløte.

    Tilsett alle ingrediensene bortsett fra purre og crème fraîche.

    La suppen småkoke i ca. 5 minutter til fisken er gjennomkokt.

    Tilsett purre og crème fraîche i det siste kokeminutt.

    Smak til med pepper.

    Server suppen med crème fraîche og godt brød til.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 8 dl fiskekraft
  • 2 dl matfløte
  • 1 stk finhakket fennikel
  • 2 stk gulrot i skiver
  • 200 g torskefilet eller annen hvit fisk - i terninger
  • 200 g laksefilet eller annen rød fisk - i terninger
  • 2 stilk stilkselleri (stangselleri) i tynne skiver
  • 1 båt knust hvitløk
  • 1 stk finhakket rød chili (fjern hinner og frø)
  • ½ stk purre i strimler
  • 4 ts crème fraîche lett, 18 %

Fremgangsmåte

  • Kok opp kraft og fløte.

    Tilsett alle ingrediensene bortsett fra purre og crème fraîche.

    La suppen småkoke i ca. 5 minutter til fisken er gjennomkokt.

    Tilsett purre og crème fraîche i det siste kokeminutt.

    Smak til med pepper.

    Server suppen med crème fraîche og godt brød til.