Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Rens og skjær grønnsakene til kraften i store terninger. 

    Surr ingrediensene til suppekvasten med en hyssing og legg den over i kjelen sammen med grønnsakene og pepper. Hell på vannet.

    La kraften trekke i 40-50 minutter.

    Kok opp og skum av. Sil kraften.

    Figurer:

    Rens grønnsakene. Skjær squash og gulrøtter i skiver på langs og paprika i to.

    Trykk ut figurer med små pepperkakeformer eller bruk en kniv og skjær dem i strimler.

    Ha figurene over i suppen rett før servering.

     

    Suppen er fri for både gluten og melkeprodukter.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 2 stk gulrot
  • 1 stk stor løk
  • 1 stk purre
  • 30 g knollselleri (sellerirot)
  • 10 stk hel pepper
  • 1 l vann
  • Suppekvast:
  • 4 stilk frisk kruspersille
  • 4 stilk frisk timian
  • 3 stk laurbærblad
  • 2 stk sjalottløk
  • Figurer:
  • 1 stk grønn squash
  • 2 stk gulrot
  • 1 stk rød paprika

Fremgangsmåte

  • Rens og skjær grønnsakene til kraften i store terninger. 

    Surr ingrediensene til suppekvasten med en hyssing og legg den over i kjelen sammen med grønnsakene og pepper. Hell på vannet.

    La kraften trekke i 40-50 minutter.

    Kok opp og skum av. Sil kraften.

    Figurer:

    Rens grønnsakene. Skjær squash og gulrøtter i skiver på langs og paprika i to.

    Trykk ut figurer med små pepperkakeformer eller bruk en kniv og skjær dem i strimler.

    Ha figurene over i suppen rett før servering.

     

    Suppen er fri for både gluten og melkeprodukter.