Hopp til innhold

Skriv ut

Fremgangsmåte

  • Skrell gulrøtter og pastinakk og skjær i skiver. Bryt brokkoli og blomkål i reale buketter.

    Kok opp buljong i en kjele. Legg i grønnsakene og la dem koke under lokk i ca. 10 minutter.

    Strimle selleri og ha den i kjelen sammen med erter.

    La alt koke videre i 3 minutter til alt er gjennomvarmt.

    Hell melk i suppen og smak til med salt og pepper.

    Rør inn maisennajevningen og la det koke sammen et minutt.

    Server den gode suppen med godt, grovt brød til.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 3 stk gulrot
  • 1 stk liten pastinakk
  • 1 stk liten blomkål
  • 250 g brokkoli
  • 1 l grønnsakbuljong (utblandet)
  • 3 stilk stilkselleri (stangselleri)
  • 2 dl dypfryste erter
  • 2 dl lettmelk
  • 1 ts salt
  • nykvernet hvit pepper
  • 2 ss lys maizenajevner

Fremgangsmåte

  • Skrell gulrøtter og pastinakk og skjær i skiver. Bryt brokkoli og blomkål i reale buketter.

    Kok opp buljong i en kjele. Legg i grønnsakene og la dem koke under lokk i ca. 10 minutter.

    Strimle selleri og ha den i kjelen sammen med erter.

    La alt koke videre i 3 minutter til alt er gjennomvarmt.

    Hell melk i suppen og smak til med salt og pepper.

    Rør inn maisennajevningen og la det koke sammen et minutt.

    Server den gode suppen med godt, grovt brød til.