Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Sett på en kjele med vann og buljongterninger (du kan bruke den buljongtypen du selv måtte ønske).  Bruk kniven i foodprosessoren og kjør grønnsakene støtvis til du synes grønnsakene er passe grove.  Kok grønnsakene i buljongen 2-3 min.

     

    Rør sammen smeltet smør og hvetemel og spe med litt av suppen.  Rør godt så det blir jevnt.  Hell blandingen tilbake i suppen mens grønnsakene koker.

     

    La alt koke 5-6 minutter.  Smak til og server med kryddergrønt.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 1 stk gulrot
  • 1 stk persillerot
  • ¼ stk stilkselleri (stangselleri)
  • ½ stk purre
  • 2 stk kjøttbuljongterning
  • 1 l vann
  • 2 ss margarin
  • 2 ss hvetemel

Fremgangsmåte

  • Sett på en kjele med vann og buljongterninger (du kan bruke den buljongtypen du selv måtte ønske).  Bruk kniven i foodprosessoren og kjør grønnsakene støtvis til du synes grønnsakene er passe grove.  Kok grønnsakene i buljongen 2-3 min.

     

    Rør sammen smeltet smør og hvetemel og spe med litt av suppen.  Rør godt så det blir jevnt.  Hell blandingen tilbake i suppen mens grønnsakene koker.

     

    La alt koke 5-6 minutter.  Smak til og server med kryddergrønt.