Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Stek kyllingfiletene i litt olje. Legg dem i en kjele med vann og buljongterninger. Kok på svak varme i ca. 30 minutter.

    Rens og skjær alle grønnsakene - unntatt purren - i små biter som tilsettes buljongkjelen. Tilsett tomater.

    Ta kyllingfiletene opp og skjær dem i mindre biter og legg dem tilbake i kjelen.

    Skjær purren i ringer og legg dem i kjelen.

    La suppen koke i ca. 5 minutter. Smak til med salt og pepper. Tilsett mer vann om suppen blir for tykk.

    Server suppen med en rømmeklatt og godt brød.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 3 stk kyllingfilet
  • 2 ss olje til steking
  • 1 stk løk
  • 1 stk purre
  • 6 stk sjalottløk
  • 1 stk persillerot
  • 1 stk pastinakk
  • 2 stk gulrot
  • 2 skive kålrot
  • 2 skive sellerirot
  • 5 dl finsnittet hodekål
  • 1 boks hakkede hermetiske tomater
  • 3 båt hvitløk
  • ½ stk rød chili uten hinner og frø
  • 2 stk kyllingbuljongterning
  • 1 l vann

Fremgangsmåte

  • Stek kyllingfiletene i litt olje. Legg dem i en kjele med vann og buljongterninger. Kok på svak varme i ca. 30 minutter.

    Rens og skjær alle grønnsakene - unntatt purren - i små biter som tilsettes buljongkjelen. Tilsett tomater.

    Ta kyllingfiletene opp og skjær dem i mindre biter og legg dem tilbake i kjelen.

    Skjær purren i ringer og legg dem i kjelen.

    La suppen koke i ca. 5 minutter. Smak til med salt og pepper. Tilsett mer vann om suppen blir for tykk.

    Server suppen med en rømmeklatt og godt brød.