Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skjær grønnsakene i passe store biterog koke i vannet tilsatt buljongterningene i 15 minutter.

    Skjær laksen i litt store terninger og la den trekke med i suppen i 8-10 minutter.

    Smak til med salt og nykvernet pepper.

    Strø over hakket kruspersille og dill ved servering.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 600 g laksefilet - skinn- og benfri
  • 5 stk potet
  • 3 stk gulrot
  • ½ stk sellerirot
  • 1 stk rødløk
  • 2 stk fiskebuljong (terning)
  • 2 l vann
  • rikelig med kruspersille og dill
  • smak til med nykvernet pepper og salt
Laksesuppe med rotgrønnsaker

Fremgangsmåte

  • Skjær grønnsakene i passe store biterog koke i vannet tilsatt buljongterningene i 15 minutter.

    Skjær laksen i litt store terninger og la den trekke med i suppen i 8-10 minutter.

    Smak til med salt og nykvernet pepper.

    Strø over hakket kruspersille og dill ved servering.