Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skyll linsene og kok dem i 10-15 minutter.

    Fres vårløk og hvitløk blankt i oljen i en varm panne.  Tilsett gulrot- og persillerotterninger. Rør om.

    Hell på buljong. Ha i laurbærblad og la det koke i 5 minutter.

    Skyll squashen. Bruk et spiralizer (et kjøkkenredskap som lager spagettistrimler) eller bruk en potetskreller og lag tynne bånd.

    Tilsett squashspagetti og linser i suppen, og kok opp.

    Smak til med litt salt og pepper.

Ønsker du suppen litt mer kremet? Mos halvparten av suppen med en stavmikser før du tilsetter squashspagetti.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 2 dl ferdig kokte gule linser
  • 1 ss soyaolje
  • 1 bunt finhakket vårløk
  • 2 båt hvitløk - finhakket
  • 1 ts gurkemeie
  • 1 stk laurbærblad
  • 2 stk gulrot i små terninger
  • 1 stk persillerot i små terninger
  • 1 l grønnsakbuljong (utblandet)
  • 1 dl finhakket bladpersille
  • 1 stk grønn squash i lange tynne strimler

Fremgangsmåte

  • Skyll linsene og kok dem i 10-15 minutter.

    Fres vårløk og hvitløk blankt i oljen i en varm panne.  Tilsett gulrot- og persillerotterninger. Rør om.

    Hell på buljong. Ha i laurbærblad og la det koke i 5 minutter.

    Skyll squashen. Bruk et spiralizer (et kjøkkenredskap som lager spagettistrimler) eller bruk en potetskreller og lag tynne bånd.

    Tilsett squashspagetti og linser i suppen, og kok opp.

    Smak til med litt salt og pepper.

Ønsker du suppen litt mer kremet? Mos halvparten av suppen med en stavmikser før du tilsetter squashspagetti.