Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skrell løk og hvitløk og skjær i tynne skiver. Varm opp olje på middels varme i en kjele. Stek løken under omrøring til den får litt farge. Hakk hvitløken og legg den i kjelen mot slutten og strø litt sukker over.

    Hell på buljongen og tilsett timian. La suppen koke i ca. 15 minutter. Smak til med salt og pepper.

    Varme quesadillas:
    Skjær squash i tynne skiver. Skrell og finhakk hvitløken.

    Varm litt olje i en stekepanne og stek squash på middels varme noen minutter.

    La hvitløk og timian steke med litt til slutt. Strø på salt og pepper etter smak.

    Fordel blandingen over to av tortillabrødene. Strø over osten. Legg de to andre tortillaene over. Trykk sammen og stek tortillaene i tørr, varm stekepanne til de har fin farge på begge sider. Skjær eller klipp i snitter og server dem varme til suppen.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 4 stk løk
  • 4 båt hvitløk
  • 2 ss rapsolje
  • 1 ts sukker
  • 1 l hønsebuljong (utblandet)
  • 2 ss hakket frisk timian
  • 1 stk laurbærblad
  • salt og pepper etter smak
  • Quesadillas:
  • 4 stk store hvetetortilla
  • 1 stk grønn squash i tynne skiver
  • 2 båt hvitløk
  • 1 ss olivenolje
  • 1 ss hakket frisk timian
  • salt og pepper etter smak
  • 200 g revet hvitost

Fremgangsmåte

  • Skrell løk og hvitløk og skjær i tynne skiver. Varm opp olje på middels varme i en kjele. Stek løken under omrøring til den får litt farge. Hakk hvitløken og legg den i kjelen mot slutten og strø litt sukker over.

    Hell på buljongen og tilsett timian. La suppen koke i ca. 15 minutter. Smak til med salt og pepper.

    Varme quesadillas:
    Skjær squash i tynne skiver. Skrell og finhakk hvitløken.

    Varm litt olje i en stekepanne og stek squash på middels varme noen minutter.

    La hvitløk og timian steke med litt til slutt. Strø på salt og pepper etter smak.

    Fordel blandingen over to av tortillabrødene. Strø over osten. Legg de to andre tortillaene over. Trykk sammen og stek tortillaene i tørr, varm stekepanne til de har fin farge på begge sider. Skjær eller klipp i snitter og server dem varme til suppen.