Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Kok blomkålen mør i vann med salt. Lag jevning av margarin og mel og spe med blomkålkraften. La det koke i ca. 4 minutter. Tilsett matfløte og muskat og gi suppen et nytt oppkok.

     

    Visp sammen egget og 2 ss matfløte i en bolle og hell den kokende suppen over i bollen under kraftig visping.


    Del opp blomkålen og legg det i suppen og server.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 1 stk blomkål
  • 1 l vann
  • 1 ss strøken salt
  • 1 ss margarin
  • 2 ss hvetemel
  • dl matfløte
  • 1 ts malt muskat
  • 1 stk stort egg
  • 2 ss matfløte
Blomkålsuppe i rød bolle

Fremgangsmåte

  • Kok blomkålen mør i vann med salt. Lag jevning av margarin og mel og spe med blomkålkraften. La det koke i ca. 4 minutter. Tilsett matfløte og muskat og gi suppen et nytt oppkok.

     

    Visp sammen egget og 2 ss matfløte i en bolle og hell den kokende suppen over i bollen under kraftig visping.


    Del opp blomkålen og legg det i suppen og server.