Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Grønnsakene skjæres i små biter og alt legges i en stor kjele. Hell på vann og tilsett buljongterningene.

    Tilsett frisk oregano. Tørket kan også brukes.

    La suppen koke i ca. 1 time.

    Ønsker du en suppe med litt 'sting', så tilsett noen få dråper tabasko ved servering. Server med godt brød, knekkebrød eller flatbrød og en skje rømmekolle i hver tallerken.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 1 stk hodekål
  • 2 boks hermetiske tomater
  • 2 l vann
  • 3 stk løk
  • 4 båt hvitløk
  • 2 stk rød paprika
  • 3 stilk stilkselleri (stangselleri)
  • 2 stk grønnsakbuljong (terning)
  • smak til med salt og pepper
  • 2 ss hakket frisk oregano
  • 6 ss ekstra lett rømme (rømmekolle)

Fremgangsmåte

  • Grønnsakene skjæres i små biter og alt legges i en stor kjele. Hell på vann og tilsett buljongterningene.

    Tilsett frisk oregano. Tørket kan også brukes.

    La suppen koke i ca. 1 time.

    Ønsker du en suppe med litt 'sting', så tilsett noen få dråper tabasko ved servering. Server med godt brød, knekkebrød eller flatbrød og en skje rømmekolle i hver tallerken.