Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skrell og finhakk løken. Surr løk i olje sammen med gurkemeie, sitronskall og sjampinjonger.

    Spe med vann, buljongterning og fløte. Kok i ca. 10 minutter. Jevn suppen med maisenna som er utrørt i litt vann. Smak til med krydder og presset sitronsaft.

    Del fisken i biter og legg den i suppen. La dette koke noen minutter til fisken er hvit.

    Legg i terninger av tomater og rensede reker. Pynt med rosmarin og server suppen med godt brød til.

    Tips: Du kan bruke den fiskesorten du har eller som du liker best.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 400 g torskefilet
  • 1 stk løk
  • 1 ss olje
  • ¼ ts gurkemeie
  • saft og skall av ½ stk sitron
  • 200 g frisk sjampinjong
  • 5 dl vann
  • 1 stk fiskebuljong (terning)
  • 1 dl matfløte
  • salt og pepper etter smak
  • 1 ts hakket frisk rosmarin
  • 3 stk tomat
  • 100 g rensede reker

Fremgangsmåte

  • Skrell og finhakk løken. Surr løk i olje sammen med gurkemeie, sitronskall og sjampinjonger.

    Spe med vann, buljongterning og fløte. Kok i ca. 10 minutter. Jevn suppen med maisenna som er utrørt i litt vann. Smak til med krydder og presset sitronsaft.

    Del fisken i biter og legg den i suppen. La dette koke noen minutter til fisken er hvit.

    Legg i terninger av tomater og rensede reker. Pynt med rosmarin og server suppen med godt brød til.

    Tips: Du kan bruke den fiskesorten du har eller som du liker best.