Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skjær hvitløken i tynne skiver og surr dem i olje i en gryte.

    Tilsett finhakket chili, tomater i terninger, paprika i små terninger, paprikapulver, eddik, salt og pepper, og la suppen koke ca. 2 minutter.

    Tilsett vann og la suppen koke litt til.

    Tilsett matfløte og kok suppen ca. 10 minutter under lokk. Smak til.

    Kok pasta etter anvisning på pakken og legg i suppen ved servering.

    Server med persilledryss og godt brød.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 2 ss olivenolje
  • 4 båt hvitløk
  • 1 stk rød chili
  • 1 kg tomat
  • 2 stk rød paprika
  • 1 ts paprikapulver
  • 2 ss hvitvinseddik
  • ½ l vann
  • ½ ts havsalt
  • ¼ ts pepper
  • 1 dl lett matfløte
  • 300 g fullkornpasta
  • 1 ss olivenolje

Fremgangsmåte

  • Skjær hvitløken i tynne skiver og surr dem i olje i en gryte.

    Tilsett finhakket chili, tomater i terninger, paprika i små terninger, paprikapulver, eddik, salt og pepper, og la suppen koke ca. 2 minutter.

    Tilsett vann og la suppen koke litt til.

    Tilsett matfløte og kok suppen ca. 10 minutter under lokk. Smak til.

    Kok pasta etter anvisning på pakken og legg i suppen ved servering.

    Server med persilledryss og godt brød.