Hopp til innhold

Skriv ut

Fremgangsmåte

  • Rens og finhakk løk og hvitløk. Fres det i olje i en varm kjele.

    Tilsett vann og buljongterning og kok opp.

    Skrell gulrøttene og sellerien. Riv det og ha det i suppen. Kok opp.

    Rens og finhakk vårløken og ha det i suppen.

    Alt kokes til det er mørt, maks. 4 minutter.

    Smak til med salt og pepper og et dryss hakket kruspersille.

    Server suppen med brød til.

INGREDIENSER

  • ½ stk løk
  • 1 båt hvitløk
  • 2 ss olje
  • 1 l vann
  • 1 stk grønnsakbuljong (terning)
  • ½ bunt vårløk
  • 2 stk gulrot
  • 1 skive knollselleri (sellerirot)
  • salt og pepper etter smak
  • 2 ss haket frisk kruspersille

Fremgangsmåte

  • Rens og finhakk løk og hvitløk. Fres det i olje i en varm kjele.

    Tilsett vann og buljongterning og kok opp.

    Skrell gulrøttene og sellerien. Riv det og ha det i suppen. Kok opp.

    Rens og finhakk vårløken og ha det i suppen.

    Alt kokes til det er mørt, maks. 4 minutter.

    Smak til med salt og pepper og et dryss hakket kruspersille.

    Server suppen med brød til.