Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Start med å flå tomatene ved å skjære et kryss i tomatene og legge dem i en kjele med kokende vann noen sekunder. Da er det lett å dra av skinnet.

    Vask og rens purrene og skjær den i tynne ringer. Hold av litt purre til garnityr.

    Varm oljen i en kjele og surr purren i olje. Den skal ikke bli brun.

    Tilsett karripasta og rør rundt.

    Hakk tomatene og bland dem sammen med kokosmelken før det helles over i kjelen.

    Mos suppen med en stavmikser.

    La suppen koke på svak varme i ca. 20 minutter.

    Smak til med limesaft, salt og pepper. Strø over purreringer rett før servering.

     

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 2 stk purre
  • 2 ss olje
  • 2 ss rød karripasta
  • 1 kg tomat
  • 1 boks kokosmelk
  • saften av 1 stk lime
  • salt og pepper etter smak

Fremgangsmåte

  • Start med å flå tomatene ved å skjære et kryss i tomatene og legge dem i en kjele med kokende vann noen sekunder. Da er det lett å dra av skinnet.

    Vask og rens purrene og skjær den i tynne ringer. Hold av litt purre til garnityr.

    Varm oljen i en kjele og surr purren i olje. Den skal ikke bli brun.

    Tilsett karripasta og rør rundt.

    Hakk tomatene og bland dem sammen med kokosmelken før det helles over i kjelen.

    Mos suppen med en stavmikser.

    La suppen koke på svak varme i ca. 20 minutter.

    Smak til med limesaft, salt og pepper. Strø over purreringer rett før servering.