Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Sett ovnen på 220°C.

    Del tomatene i to på tvers og legg dem over i en ildfast form med snittflaten opp.

    Strø på salt og pepper.

    Fordel reven ost over tomatene sammen med finhakket timian.

    Drypp over litt god olivenolje.

    Bak tomatene  i ovnen til osten har smeltet, de er gjennomvarme og begynner å trekke seg litt sammen.

    Server de bakte bifftomatene umiddelbart.

    De kan også bakes på grillen i aluminiumsbakker.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 2 stk bifftomat
  • salt og pepper etter smak
  • 1 dl revet hvitost
  • 2 ss finhakket frisk timian
  • olivenolje

Fremgangsmåte

  • Sett ovnen på 220°C.

    Del tomatene i to på tvers og legg dem over i en ildfast form med snittflaten opp.

    Strø på salt og pepper.

    Fordel reven ost over tomatene sammen med finhakket timian.

    Drypp over litt god olivenolje.

    Bak tomatene  i ovnen til osten har smeltet, de er gjennomvarme og begynner å trekke seg litt sammen.

    Server de bakte bifftomatene umiddelbart.

    De kan også bakes på grillen i aluminiumsbakker.