Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skjær grønnsakene i 1 cm tykke skiver. Del paprikaen i store biter.

    Dryss litt salt på auberginen og la den "safte" seg i ca. 15 minutter (dette er for å fjerne bitterstoffer). Tørk godt av.

    Finhakk hvitløk og urter.

    Ha litt olje i bunnen av en langpanne. Legg grønnsakskivene i langpannen og ha på urter og hvitløk.

    Bak grønnsakene i ovn på 200°C. Squash kan tas ut etter ca. 10 minutter. Resten kan bakes 10 minutter til.

    Stable skivene til et tårn.

    Dryss over revet parmesan, nykvernet pepper og pynt med spirer.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • ½ stk gul squash
  • ½ stk grønn squash
  • ½ stk aubergine
  • 1 stk løk
  • 1 stk rød paprika
  • 2 ss rapsolje (eller annen olje)
  • 2 stilk bladpersille
  • 2 båt hvitløk
  • 2 stilk frisk timian
  • 50 g parmesan
  • nykvernet pepper
  • spirer

Fremgangsmåte

  • Skjær grønnsakene i 1 cm tykke skiver. Del paprikaen i store biter.

    Dryss litt salt på auberginen og la den "safte" seg i ca. 15 minutter (dette er for å fjerne bitterstoffer). Tørk godt av.

    Finhakk hvitløk og urter.

    Ha litt olje i bunnen av en langpanne. Legg grønnsakskivene i langpannen og ha på urter og hvitløk.

    Bak grønnsakene i ovn på 200°C. Squash kan tas ut etter ca. 10 minutter. Resten kan bakes 10 minutter til.

    Stable skivene til et tårn.

    Dryss over revet parmesan, nykvernet pepper og pynt med spirer.