Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Rens og skjær grønnsakene i grove biter og brokkolien i buketter.

    Forvell grønnsakene raskt i kokende vann, ca. 2 minutter.

    Skjær eplet i båter.

    Del chilien i to på langs, skrap ut frøene og finhakk dem.

    Bland alt sammen med krydder og sitronsaft, og ha det over i en ildfast form. Drypp flytende honning over.

    Bak grønnsakene i ovnen på 180°C til alt er mørt, 15-20 minutter.

    Finhakk frisk koriander og dryss over før servering.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 3 stk gulrot
  • 1 stk persillerot
  • 2 stk gulbete
  • 100 g brokkoli
  • 1 stk eple
  • ½ stk purre
  • 1 ts karri
  • 1 ts malt spisskummen
  • 1 stk rød chili
  • 1 ss flytende honning
  • 2 ss finhakket frisk koriander
  • saften av 1 stk sitron

Fremgangsmåte

  • Rens og skjær grønnsakene i grove biter og brokkolien i buketter.

    Forvell grønnsakene raskt i kokende vann, ca. 2 minutter.

    Skjær eplet i båter.

    Del chilien i to på langs, skrap ut frøene og finhakk dem.

    Bland alt sammen med krydder og sitronsaft, og ha det over i en ildfast form. Drypp flytende honning over.

    Bak grønnsakene i ovnen på 180°C til alt er mørt, 15-20 minutter.

    Finhakk frisk koriander og dryss over før servering.