Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Rens alle grønnsakene. Del gulrøttene i to på langs, potetene i to, rødløk og sjalottløk i båter, grovhakk hvitløken, skjær kålrot, knollselleri og pastinakk i staver, jordskokkene i terninger.

    Del squashen i to på langs, skjær den deretter i tykke skiver. Rens og skjær paprikaen i brede strimler. Splitt opp chilien, fjern frø og hinner og finhakk den.

    Bland alle grønnsakene i en ildfast form, hell på buljong og dryss over salt, pepper og timian. Drypp olje over til slutt.

    Bak grønnsakene midt i ovn ved 200°C til de er møre og begynner å bli brune - 45 - 60 min. Dryss hakket kruspersille over like før servering.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 4 stk gulrot
  • 8 stk potet
  • 1 stk rødløk
  • 8 stk sjalottløk
  • 2 båt hvitløk
  • 1 skive kålrot
  • 1 skive sellerirot
  • 1 stk pastinakk
  • 1 stk grønn squash
  • 1 stk gul paprika
  • 1 stk rød chili
  • 1 ts salt
  • ½ ts pepper
  • 2 ts tørket timian
  • 3 dl kyllingbuljong (utblandet)
  • 3 ss olivenolje
  • 2 ss hakket frisk kruspersille

Fremgangsmåte

  • Rens alle grønnsakene. Del gulrøttene i to på langs, potetene i to, rødløk og sjalottløk i båter, grovhakk hvitløken, skjær kålrot, knollselleri og pastinakk i staver, jordskokkene i terninger.

    Del squashen i to på langs, skjær den deretter i tykke skiver. Rens og skjær paprikaen i brede strimler. Splitt opp chilien, fjern frø og hinner og finhakk den.

    Bland alle grønnsakene i en ildfast form, hell på buljong og dryss over salt, pepper og timian. Drypp olje over til slutt.

    Bak grønnsakene midt i ovn ved 200°C til de er møre og begynner å bli brune - 45 - 60 min. Dryss hakket kruspersille over like før servering.