Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Kok eller bak potetene til de er møre.

    Skrell potetene og mos dem sammen med varm melk og margarin.

    Smak mosen til med salt og pepper. Mange liker å tilsette klippet gressløk eller hakkede krydderurter og blande i mosen. Dryss over litt på toppen ved servering.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 800 g blå kongo potet
  • dl lettmelk
  • 1 ss margarin
  • salt og pepper etter smak

Fremgangsmåte

  • Kok eller bak potetene til de er møre.

    Skrell potetene og mos dem sammen med varm melk og margarin.

    Smak mosen til med salt og pepper. Mange liker å tilsette klippet gressløk eller hakkede krydderurter og blande i mosen. Dryss over litt på toppen ved servering.