Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skyll og tørk kålen.

    Ha dem over i kokende lettsaltet vann og kok ca. 2 minutter.

    Hell vannet av og ha kålen over i en serveringsbolle.

    Press noen dråper sitronsaft og litt salt og kvernet pepper rett før servering.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 250 g rosettkål
  • 1 ss valnøttolje
  • saften av ¼ stk sitron
  • salt og pepper

Fremgangsmåte

  • Skyll og tørk kålen.

    Ha dem over i kokende lettsaltet vann og kok ca. 2 minutter.

    Hell vannet av og ha kålen over i en serveringsbolle.

    Press noen dråper sitronsaft og litt salt og kvernet pepper rett før servering.