Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Del blomkålen i biter og kok mør sammen med finhakket hvitløk. Da den renne godt av.

    Kjør blomkål og hvitløk sammen med fløte til en glatt puré i en kjøkkenmaskin eller med en stavmikser.

    Smak til med salt og pepper og bland inn finhakket gressløk om du ønsker.

INGREDIENSER

  • 200 g blomkål
  • 1 båt hvitløk
  • 2 ss matfløte
  • salt og pepper
  • 2 ss hakket frisk gressløk (kan sløyfes)
Tre skåler med ulike moser

Fremgangsmåte

  • Del blomkålen i biter og kok mør sammen med finhakket hvitløk. Da den renne godt av.

    Kjør blomkål og hvitløk sammen med fløte til en glatt puré i en kjøkkenmaskin eller med en stavmikser.

    Smak til med salt og pepper og bland inn finhakket gressløk om du ønsker.