Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Rens blomkålen for de groveste bladene. Riv resten på et grovt rivjern slik at du får risaktig konsistens.

    Skjær tomatene i biter og hakk chilien, hvitløken og persillen.

    Varm oljen i en stor panne eller vid kjele og fres alt til blomkålen er god og varm og har fått litt farge - et par minutter.

    Server blomkålrisotto som en egen liten rett eller som tilbehør til middagen.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 1 ss olivenolje
  • 1 stk blomkål
  • 10 stk soltørkede tomater
  • 1 stk finhakket rød chili
  • 1 båt knust og finhakket hvitløk
  • 2 ss finhakket bladpersille

Fremgangsmåte

  • Rens blomkålen for de groveste bladene. Riv resten på et grovt rivjern slik at du får risaktig konsistens.

    Skjær tomatene i biter og hakk chilien, hvitløken og persillen.

    Varm oljen i en stor panne eller vid kjele og fres alt til blomkålen er god og varm og har fått litt farge - et par minutter.

    Server blomkålrisotto som en egen liten rett eller som tilbehør til middagen.