Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Del brokkolien i biter, bruk også stilken.

    Kok opp en kjele med vann og la brokkolibitene koke til den er mør. Ha gjerne tabasco og limesaft i kokevannet også. Hell av vannet.

    Mos brokkoli til en jevn konsistens med en stavmikser eller en stapper. Tilsett kesam og smak til med tabasco og hvit pepper.

    Spe med kokevannet om den blir for tykk.

INGREDIENSER

  • 1 stk brokkoli
  • 2 ss limesaft
  • 2 ss kesam mager
  • 3 dråpe tabasco
  • hvit pepper
Tre skåler med ulike moser

Fremgangsmåte

  • Del brokkolien i biter, bruk også stilken.

    Kok opp en kjele med vann og la brokkolibitene koke til den er mør. Ha gjerne tabasco og limesaft i kokevannet også. Hell av vannet.

    Mos brokkoli til en jevn konsistens med en stavmikser eller en stapper. Tilsett kesam og smak til med tabasco og hvit pepper.

    Spe med kokevannet om den blir for tykk.