Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Del brokkolien i biter. Bruk også stilken.

    Kok opp en kjele med vannet. Ha i brokkolibitene og kok til de er møre.

    Hell av vannet, men ta vare på det.

    Mos brokkoli til en jevn puré med en stavmikser eller med en stapper.

    Tilsett kesam.

    Smak til med salt og hvit pepper.

    Spe med kokevannet om pureen blir for tykk.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 1 stk brokkoli
  • 2 ss kesam mager
  • ½ l vann til koking
Tre skåler med mos i ulike farger

Fremgangsmåte

  • Del brokkolien i biter. Bruk også stilken.

    Kok opp en kjele med vannet. Ha i brokkolibitene og kok til de er møre.

    Hell av vannet, men ta vare på det.

    Mos brokkoli til en jevn puré med en stavmikser eller med en stapper.

    Tilsett kesam.

    Smak til med salt og hvit pepper.

    Spe med kokevannet om pureen blir for tykk.