Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skrubb potetene godt og ha dem i en ildfast form. Prikk potetene med en gaffel.

    Del hvitløken i to på tvers og splitt chiliene i to på langs.

    Ha alt over i formen og drypp over olivenoljen.

    Dryss på flaksalt og stek potetene i ovn på 225°C i ca. 30 minutter.

    Riv sitronskall fint og bland det med friske krydderurter. Dryss dette over potetene like før servering.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 1 kg potet - små
  • 1 stk hel hvitløk
  • 2 stk rød chili
  • 1 dl olivenolje
  • revet skall av ½ stk sitron
  • salt og pepper
  • hakkede friske krydderurter
  • litt flaksalt
Små nypoteter ristet i panne med chili, timian og hvitløk.

Fremgangsmåte

  • Skrubb potetene godt og ha dem i en ildfast form. Prikk potetene med en gaffel.

    Del hvitløken i to på tvers og splitt chiliene i to på langs.

    Ha alt over i formen og drypp over olivenoljen.

    Dryss på flaksalt og stek potetene i ovn på 225°C i ca. 30 minutter.

    Riv sitronskall fint og bland det med friske krydderurter. Dryss dette over potetene like før servering.