Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skrell potetene og skjær dem i terninger. La dem koke i 15 minutter.

    Smelt smør i en kjele og rør inn mel. Spe med melk blandet med potetavkok under omrøring til du får en tykk saus. Smak til med salt og pepper og hakket dill.

    Server dillstuede poteter til gravlaks, røkt lammelår eller spekemat.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 10 stk potet
  • 2 ss smør
  • 2 ss hvetemel
  • 2 dl melk
  • 2 dl potetavkok
  • ½ ts salt
  • ½ ts pepper
  • 2 ss hakket frisk dill

Fremgangsmåte

  • Skrell potetene og skjær dem i terninger. La dem koke i 15 minutter.

    Smelt smør i en kjele og rør inn mel. Spe med melk blandet med potetavkok under omrøring til du får en tykk saus. Smak til med salt og pepper og hakket dill.

    Server dillstuede poteter til gravlaks, røkt lammelår eller spekemat.