Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skjær grønnsakene i like tykke skiver - ca. 1 cm tykke.

    Legg grønnsakskivene taksteinslagt og litt på høykant i en ildfast form.

    Pensle grønnsakskivene godt med olivenolje.

    Dryss over hakket timian, salt og pepper.

    Bak i ovn på 180°C i ca. 30 minutter eller til grønnsakene er gjennomstekte og møre.

    Dryss over revet parmesan de siste 8-10 minuttene av steketiden.

    Server formen nylaget.

Andre grønnsaker kan også brukes, f.eks. aubergine og paprika.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 1 stk løk i skiver
  • 1 stk gul squash i skiver
  • 1 stk grønn squash i skiver
  • 4 stk tomat i skiver
  • 4 ss olivenolje
  • 3 båt hvitløk - finhakket
  • 2 ss hakket frisk timian
  • salt og pepper etter smak
  • 30 g revet parmesan

Fremgangsmåte

  • Skjær grønnsakene i like tykke skiver - ca. 1 cm tykke.

    Legg grønnsakskivene taksteinslagt og litt på høykant i en ildfast form.

    Pensle grønnsakskivene godt med olivenolje.

    Dryss over hakket timian, salt og pepper.

    Bak i ovn på 180°C i ca. 30 minutter eller til grønnsakene er gjennomstekte og møre.

    Dryss over revet parmesan de siste 8-10 minuttene av steketiden.

    Server formen nylaget.

Andre grønnsaker kan også brukes, f.eks. aubergine og paprika.