Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • La yoghurten renne av gjennom et kaffefilter ca 30 minutter eller bruk matyoghurt som ikke trenger å siles.

    Riv eplene på et rivjern. Klem litt veske ut av eplene.

    Bland epler, yoghurt, hvitløk, salt og pepper.

    Serveres som dipp til grønnsakssnack og potetchips.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 2 stk eple
  • 3 båt finhakket hvitløk
  • 2 dl yoghurt naturell
  • salt og pepper

Fremgangsmåte

  • La yoghurten renne av gjennom et kaffefilter ca 30 minutter eller bruk matyoghurt som ikke trenger å siles.

    Riv eplene på et rivjern. Klem litt veske ut av eplene.

    Bland epler, yoghurt, hvitløk, salt og pepper.

    Serveres som dipp til grønnsakssnack og potetchips.