Hopp til innhold

Skriv ut

Fremgangsmåte

  • Skrell og del potetene i mindre biter og kok dem møre i usaltet vann.

    Sil fra vannet og mos potetene grovt med melk og smør.

    Smak til med litt salt og pepper.

    Forvell små brokkolibuketter og erter. Bland inn grønnsakene i stappen.

    Grønnsakene kan varieres ut fra hva du liker eller har i kjøleskapet.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 800 g potet
  • 2 dl varm melk
  • 1 ss smør
  • pepper etter smak
  • Forslag til grønnsaker:
  • ½ stk finhakket løk
  • 2 dl maiskorn
  • 2 dl grønne erter
  • 100 g brokkoli i små buketter
  • 2 ss finhakkede friske urter - f.eks. timian og/eller basilikum
  • ½ stk finhakket rød paprika

Fremgangsmåte

  • Skrell og del potetene i mindre biter og kok dem møre i usaltet vann.

    Sil fra vannet og mos potetene grovt med melk og smør.

    Smak til med litt salt og pepper.

    Forvell små brokkolibuketter og erter. Bland inn grønnsakene i stappen.

    Grønnsakene kan varieres ut fra hva du liker eller har i kjøleskapet.