Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skjær purre i tynne skiver og rør sammen sennep, vineddik, salt og pepper i en skål. Visp inn olivenoljen. 


    Til potetsalat:
    Hell purre og dressingen over de varme potetene og bland alt ved å riste bollen forsiktig. Pynt med hakket kruspersille.


    Istedenfor purre kan du bruke vårløk.

INGREDIENSER

  • 1 stk purre
  • 4 ts sennep
  • 2 dl olivenolje
  • 4 ss vineddik
  • ½ ts grovmalt pepper
  • ½ bunt hakket frisk kruspersille

Fremgangsmåte

  • Skjær purre i tynne skiver og rør sammen sennep, vineddik, salt og pepper i en skål. Visp inn olivenoljen. 


    Til potetsalat:
    Hell purre og dressingen over de varme potetene og bland alt ved å riste bollen forsiktig. Pynt med hakket kruspersille.


    Istedenfor purre kan du bruke vårløk.