Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Rens og skjær grønnsakene i strimler og fres dem i en varm panne med litt smør i ca ett minutt.

    Tilsett vineddik og sukker.

    La grønnsakene frese videre i et par minutter. De skal være "al dente", det vil si at de fremdels har en hard kjerne.

    Server grønnsakene som tilbehør til kjøtt eller fisk.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 2 stk gulrot
  • 1 stk kålrot
  • ½ stk sellerirot
  • 100 g finsnittet hodekål
  • 1 stk persillerot
  • 50 g stilkselleri (stangselleri)
  • ½ stk løk
  • 1 ss vineddik
  • 1 ss sukker

Fremgangsmåte

  • Rens og skjær grønnsakene i strimler og fres dem i en varm panne med litt smør i ca ett minutt.

    Tilsett vineddik og sukker.

    La grønnsakene frese videre i et par minutter. De skal være "al dente", det vil si at de fremdels har en hard kjerne.

    Server grønnsakene som tilbehør til kjøtt eller fisk.

Godt tilbehør Se alle (45)