Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skjær paprika, gulrøtter, sellerirot i strimler og vårløken i ringer. Skjær rosettkålene i to.

    Fjern midtstilken på svartkålbladene og del bladene i grove biter.

    Varm oljen i en wok eller stor panne.

    Wok grønnsakene, revet ingefær og hakket hvitløk i ca. 5 minutter ved sterk varme.

    Bland i eplejuice, honning og eddik.

    Smak til med salt og pepper.

    Strø til slutt på frisk hakket koriander, og server gjerne med nudler eller ris til.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 100 g rosettkål
  • 1 stk rød paprika
  • 2 stk gulrot
  • 1 skive knollselleri (sellerirot)
  • 2 stk vårløk
  • 4 blad svartkål (grønnkål kan også brukes)
  • 1 ss solsikkeolje
  • 1 ss revet frisk ingefær
  • 1 båt hvitløk
  • 1 dl eplejuice
  • 1 ss honning
  • 1 ss hvitvinseddik
  • 1 dl hakket frisk koriander

Fremgangsmåte

  • Skjær paprika, gulrøtter, sellerirot i strimler og vårløken i ringer. Skjær rosettkålene i to.

    Fjern midtstilken på svartkålbladene og del bladene i grove biter.

    Varm oljen i en wok eller stor panne.

    Wok grønnsakene, revet ingefær og hakket hvitløk i ca. 5 minutter ved sterk varme.

    Bland i eplejuice, honning og eddik.

    Smak til med salt og pepper.

    Strø til slutt på frisk hakket koriander, og server gjerne med nudler eller ris til.