Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skrell og kutt opp rotgrønnsakene i like store biter (du kan godt bytte ut noen av grønnsakene med f.eks. rødbeter, skorsonnerot, gulbeter eller pastinakk). Legg bitene i ildfast form og ha over olje, honning, sitronskall, salt og pepper.

    Stek formen i ovn på 200 grader C i ca 35 minutter eller til grønnsakene er møre. Rør rundt i grønnsakene nå og da.

    Rett før servering skjæres mynten i strimler og vendes inn i rotgrønnsakene.

    Tips: Smaker helt nydelig til stekt kylling!

INGREDIENSER

  • 200 g gulrot
  • 200 g sellerirot
  • 200 g kålrot
  • 200 g persillerot
  • 4 ss olje
  • 4 ss flytende honning
  • 1 stk sitron revet skall
  • 1 dl frisk mynte
  • salt og pepper

Fremgangsmåte

  • Skrell og kutt opp rotgrønnsakene i like store biter (du kan godt bytte ut noen av grønnsakene med f.eks. rødbeter, skorsonnerot, gulbeter eller pastinakk). Legg bitene i ildfast form og ha over olje, honning, sitronskall, salt og pepper.

    Stek formen i ovn på 200 grader C i ca 35 minutter eller til grønnsakene er møre. Rør rundt i grønnsakene nå og da.

    Rett før servering skjæres mynten i strimler og vendes inn i rotgrønnsakene.

    Tips: Smaker helt nydelig til stekt kylling!