Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Rens løken. Skjær vanlig løk og rødløk i to på tvers, sjalottløk i to på langs. Hakk hvitløken. Rens paprikaene og skjær dem i brede strimler.

    Blad alt i et ildfast fat. Dryss på en blanding av salt og pepper og drypp honning og olje over.

    Stek grønnsakene midt i ovnen ved 200°C til de er møre - ca. 45 minutter.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 2 stk løk
  • 2 stk rødløk
  • 8 stk sjalottløk
  • 2 båt hvitløk
  • ½ stk rød paprika
  • ½ stk grønn paprika
  • 1 ts salt
  • ½ ts pepper
  • 1 ss flytende honning
  • 2 ss olivenolje

Fremgangsmåte

  • Rens løken. Skjær vanlig løk og rødløk i to på tvers, sjalottløk i to på langs. Hakk hvitløken. Rens paprikaene og skjær dem i brede strimler.

    Blad alt i et ildfast fat. Dryss på en blanding av salt og pepper og drypp honning og olje over.

    Stek grønnsakene midt i ovnen ved 200°C til de er møre - ca. 45 minutter.