Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Del grønnsakene og kjør dem i hurtigmixer, e.l. 

    Smak til med hakket rød chili til ønsket styrke. 

    Spe med kald grønnsaksbuljong og smak videre til med salt og pepper. 

    Serveres kald.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 1 stk løk
  • 3 stk tomat
  • 1 stk grønn paprika
  • 1 stk slangeagurk
  • 2 stk fedd hvitløk
  • 1 stk rød chili
  • 1 dl grønnsakbuljong (utblandet)

Fremgangsmåte

  • Del grønnsakene og kjør dem i hurtigmixer, e.l. 

    Smak til med hakket rød chili til ønsket styrke. 

    Spe med kald grønnsaksbuljong og smak videre til med salt og pepper. 

    Serveres kald.