Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Skjær jordbær, ananas, agurk og kiwi i små terninger og ha alt over i en serveringsbolle.

    Riv litt limeskall over og klem ut saften fra ca. 1/2 lime over salsaen.

    Vend inn friske hakkede urter, knust rosépepper og finhakket rød chili.

    Smak til med salt.

    La salsaen stå og trekke i kjøleskap i minst en time før servering.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 300 g jordbær
  • ½ stk slangeagurk
  • ½ stk frisk ananas
  • 1 stk kiwi
  • 1 stk lime
  • hakket frisk basilikum
  • hakket frisk mynte
  • ½ stk rød chili
  • 1 ts knust rosépepper
  • smak til med salt
Jordbærsalsa med anansa og chili i glasskål

Fremgangsmåte

  • Skjær jordbær, ananas, agurk og kiwi i små terninger og ha alt over i en serveringsbolle.

    Riv litt limeskall over og klem ut saften fra ca. 1/2 lime over salsaen.

    Vend inn friske hakkede urter, knust rosépepper og finhakket rød chili.

    Smak til med salt.

    La salsaen stå og trekke i kjøleskap i minst en time før servering.