Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Rens grønnsakene og skjær i biter. Smør en ildfast form, legg i grønnsaker og drypp over olje. Strø på salt og kanel.

    Stek midt i ovnen ved 200°C i ca. 40 minutter til grønnsakene er møre, dryss over klippet kruspersille og server til stekt fisk eller kjøtt.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 400 g gulrot
  • 500 g knollselleri (sellerirot)
  • 600 g kålrot
  • 4 stk rødbete
  • 2 ss olje
  • ½ ss salt
  • ½ ts malt kanel
  • 1 ss klippet frisk kruspersille

Fremgangsmåte

  • Rens grønnsakene og skjær i biter. Smør en ildfast form, legg i grønnsaker og drypp over olje. Strø på salt og kanel.

    Stek midt i ovnen ved 200°C i ca. 40 minutter til grønnsakene er møre, dryss over klippet kruspersille og server til stekt fisk eller kjøtt.