Hopp til innhold

Skriv ut

Fremgangsmåte

  • Vask og kok småpotetene møre i vann.

    Drypp noen dråper olivenolje på cherrytomatene og bak dem i ovn på 200°C i 6-8 minutter.

    Hell av vannet på potetene og damp dem tørre.

    Knus potetene og bland inn olivenolje, finhakket kruspersille og finhakkede soltørkede tomater. Bruk en gaffel eller tresleiv.

    Smak til med kvernet pepper.

    Server de knuste potetene med bakte cherrytomater.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 800 g små potet
  • 4 ss olivenolje
  • 10 stk soltørkede tomater
  • 10 stk rød cherrytomat
  • 2 ss finhakket frisk kruspersille
  • kvernet pepper

Fremgangsmåte

  • Vask og kok småpotetene møre i vann.

    Drypp noen dråper olivenolje på cherrytomatene og bak dem i ovn på 200°C i 6-8 minutter.

    Hell av vannet på potetene og damp dem tørre.

    Knus potetene og bland inn olivenolje, finhakket kruspersille og finhakkede soltørkede tomater. Bruk en gaffel eller tresleiv.

    Smak til med kvernet pepper.

    Server de knuste potetene med bakte cherrytomater.