Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Sett ovnen på 200 grader.

    Vask potetene og del dem i båter. Legg dem i en bolle med olje, salt, pepper og timian.

    Legg deretter potetbåtene på et bakebrett med bakepapir.

    Bak potetbåtene i 20-30 minutter til de blåser seg litt opp og er gylne.

    NB. Alle ovner er forskjellige, så følg med selv.

Bruk gjerne forskjellig krydder for variasjon. Hvis du f.eks. tilsetter garam masala og karri gir det en indisk vri på potetene.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 8 stk potet - litt store
  • 2 ss olje
  • ½ ts salt
  • ½ ts pepper
  • 2 ss hakket frisk timian

Fremgangsmåte

  • Sett ovnen på 200 grader.

    Vask potetene og del dem i båter. Legg dem i en bolle med olje, salt, pepper og timian.

    Legg deretter potetbåtene på et bakebrett med bakepapir.

    Bak potetbåtene i 20-30 minutter til de blåser seg litt opp og er gylne.

    NB. Alle ovner er forskjellige, så følg med selv.

Bruk gjerne forskjellig krydder for variasjon. Hvis du f.eks. tilsetter garam masala og karri gir det en indisk vri på potetene.