Hopp til innhold


Fremgangsmåte

  • Vask potetene godt og ha dem i en ildfast form sammen med oljen.

    Vend dem rundt i oljen og krydre med salt og pepper.

    Bak potetene i ovn på 225 grader C i ca 20 min.

    Bland sammen sitronskall, hvitløk og persille til gremolataen, og vend potetene inn.

    Disse potetene smaker godt til middagen, men også som en egen liten tapasrett.

INGREDIENSER

  • 1 porsjoner
  • 2 porsjoner
  • 3 porsjoner
  • 4 porsjoner
  • 5 porsjoner
  • 6 porsjoner
  • 7 porsjoner
  • 8 porsjoner
  • 800 g små mandelpotet
  • salt og pepper
  • 4 ss olivenolje
  • 1 stk sitron raspet skall
  • 4 båt hakket hvitløk
  • 4 ss hakket bladpersille

Fremgangsmåte

  • Vask potetene godt og ha dem i en ildfast form sammen med oljen.

    Vend dem rundt i oljen og krydre med salt og pepper.

    Bak potetene i ovn på 225 grader C i ca 20 min.

    Bland sammen sitronskall, hvitløk og persille til gremolataen, og vend potetene inn.

    Disse potetene smaker godt til middagen, men også som en egen liten tapasrett.